12 Mart 2012 Pazartesi

Yalnızlık, tutun ellerimden düşerim bebekler

Şimdi yazıya başlamadan yalnızlık kelimesinin hangi bölümünü anlatacağımı belirteyim. Ben karşı cins olarak yazacağım. Yoksa yalnız değiliz. Biliyoruz. Her dakika her an yanımızda olan şeyler var ;) Detaya girmiyorum. Yardır Joooooo...

Buna tıklayarak arka planda çalın iyi gelir :)


Aga yalnızlık nedir biliyor musun ? bak şimdi. Telefonuna gelen mesajda " Allah Allah kim ulan bu" demektir. Turkcell Avea Vodafone her ne boksa sikeyim alayını. Bir anlamı yok. En yakın arkadaşından ya da sıradan birinden bilgilendirme mesajı da olabilir. Bir sik ifade etmez. Ama sen o mesajı o bakış açısıyla açtığın vakit yalnızsındır bebeğim benim :)... Heee şöyle de açabilirdin " Hmmm bakim ne yazmış " Al göt kafalı işte. Bu mantıkta açtığın sürece de yalnız değilsindir. Yani flört aşamasında bir yavru düşürmüşsündür, ya da sana yavşayan bir kız-erkek düşürmüş kur yapıyorsundur...

Yalnızlık neler getirir bize ? Tartışmasız ilk önce farklı bir bakış açısı getirir :) Nasıl ? Şöyle...

Şimdi gittin bir cafe ye oturdun bi kahve Corç dedin. Peki dedi gitti. Etrafı kesiyorsun şöyle bi . İşte yalnızlığın ilk adımı. Kendini ele verdin amk. Karıya kıza deli gibi bakıyorsun. Sonra gözün direkt bir çifte çevrilir. Birbirine umarsızca kur yapan iki geri zekalı görürsün, orada sevişseler bu kadar göze batmazlar. Kızdan gelen " aşkommmmm" kelimesine erkekten gelen " ama aşkııııoommm " sözü alayınızı sikeyim sözlerini ağızdan çıkartır.

Olayı küfür boyutuyla bakma, biraz içten ol. Ben şu an senin dış sesinim. Arthurrrr Arthurrrrrrrr (espriyi anlamadıysan aklını sikeyim ya of aç cem yılmazı iki izle )

Vizyona film girmiş mesela. Vay amk diye bakıyorsun billboardlara. Aklından ilk o hatun geçmiyorsa yalnızsın kardeşim. Yazık. Geç köşeye üzül gel. Yapacak bir şey yok ya da ne bileyim amk sms paketin bitmiyorsa eziksin kardeşim sen. Ezik lannnnn. Danasın sen. " Her yöne harcayacağınız 200 kısa mesajınız kalmıştır " dediğinde hassikkkkktirrrrrr diye bi tepki vermiyorsan yapacak bir şey yok gülüm. Aradığın kişiyi bulamamışsın....

Kriteri indirmekte önemli. Benim gibi mükemmel biri, mükemmel birini istiyor. O yüzden de bulamıyoruz :) En son bulduğum kişi mükemmel olacak galiba. Artık o da kaç yaşında olur bilemiyorum.

Bak güzel kardeşim. Cüzdanını aç bak. Bugün ya da bu hafta kaç para harcadın ve nerelere gitti. Eğer ortada kıza harcanan bir para yoksa manita yapabilme ihtimalin bile yoktur lan. İçler acısı bir durum. Allah düşmanımın başına vermesin ama sana vermiş. Üzüldüm bu duruma. Sana tavsiye veremeyeceğim, merhem olsa başıma sürerim.

Sana şuraya gidelim diye en son ne zaman teklif geldi bir kızdan ? Ohaaaa o kadar oldu mu ? Yazk karşime.



Aga zor iş yalnızlık ne bilim yatak hep dağınık, üst baş aşağıdakilerle orantısız. Sen şişhane giydiklerin tophane. Bu ay da kontöre gerek yok diye bakıyorsun ya da etrafı süzmekle meşgulsün. Arkadaşlarının arkadaşlarına oradan da onların arkadaşlarına kadar uzanmaya çalışıyorsun. Bilirim. Ama ne ilginçtir ki kız arkadaşlarının arkadaşları onlara göre hepppp çirkindir amk. Sana göre değillerdir. Sen daha iyilerine layıksındır. Heeeeee. Tamam.

Canım kim şu dersin. Yaaaaa çıktığı var. Hmmm Peki şu ? Ya o çok saçma bi kız ya. Peki oradaki ? o da dengesiz beee. Peki diğeri. Heee o da yeni ayrıldı. Ohaa amk. 4 te 0 mı ? Ölelim o zaman amk.

Bakarsın bakarsınnn bakarsınnnn. Elinde çay bardağı kaldırıp selam verecek duruma gelirsin artık. Heyyy güzel kız diyecek durumdasındır, ama o da ne. O kadar kesişmeye rağmen biri gelir dudağa bir öpücük. Hassiktirrrr yok artık bu da gitti.

Bildiğin mayın tarlası oynamak gibidir. Bayrakları dikersin dikersin dikersin. Sonra hepsi bir hatayla patlar. Kesin Ahmetler,Mehmetler,Hasanlar,Hüseyinler o kızın yanındadır sürekli takılrı ve içlerinden biri kızı kapar.

Pazar günleri evde oturmaktır yalnızlık, attığın kahkahayı sadece senin duymandır ya da anlattığın olayı sadece senin dikkatle dinlemendir. Kendi kendine konuşup bir tutam da hüzün içermektir yalnızlık. Bakma yalnızlık güzel şey dostum. Ama manita olduğunda öyle olmaz de mi çakkkkaaallllllll :D burak bu alengirli lafları :D yalnız oturmakmış kahkahaymış neymiş :D atacan hatunu koluna çıkacan gezecen bak bakim böyle şeyler söyler misin ! İyiymiş. bok iyi.

Ama gerçekten de çok salakça hareketler yapıyoruz yapılıyor yani.

Misaller çoğalır gider uzun uzadıya anlatmaya gerek yok. Ama sinema olayına her zaman tavımdır. Arkadaş nasıl bir çekim alanıdır orası ya. El önce iki parmak (işaret ve orta) parmaklar üzerinde yürümeye başlar. tırınırı tırınırı yürür. Sonra ilginçtir koltuğun başlığına gelir. Hoppppp yerçekimi ve kızın omzunda :Da hfbafas yarar beni. Kız kafayı çevirmez. Çevirirse yanlış anlaşılır hafiften gözle keser. Ama pür dikkat film izliyormuş numarası yapar. Erkek onu keser. O ara kızın duruma göre ya el oradan çekilir ki bu durumda el ele tutuşma durumu 1 ay kadar ileri bir tarihe ertelenmiş olur ya da çıkışta öpüşme başlar. Güzellllllll sevişin sevişin ( ersin korkut mod : on )

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder