19 Şubat 2012 Pazar

Tavla Bilen Kızlar

Bak havalanmayın ama önemli kişilersiniz. Sayınız çok fazla yok. Cansınız canansınız ;) Neden ?

Erkek erkeğe tavlanın zevkini vermez hiçbir şey belki kabul ama bir kızla oynamakta önemlidir. Bu şans ve zeka işidir. İnsan karşısında böyle kişiler ister arkadaş :) Hele ki bu kız ise tamamdır yan. Salla zarı.

Kapı almasından zar atışına kadar bir incelik vardır ojeli tırnaklar, upuzun saçlar ayak ayak üstüne atılıp masaya yaklaşmalar falan. Hep bi baskıcı feminenlik vardır. Abi tavla önemlidir ya. Kız oynuyorsa o kız el üstünde tutulur. Hele mars falan yapabiliyorsa. Tavla şans işi değildir. Bilek işi de değildir. Atacaksın gelene göre oynayacaksın, rakibe göre oynayacaksın.İşte burada rakip bir bayansa iş değişir.

Abi bayana karşı kazanmak önemlidir. Bayan hep bi dikkat çeker çünkü. Ya karşındaki erkek olsa tamam ayakkabı sendekiyle aynı,  saçlar falan ne yani gömlek pantolon. Sen yani. Bi fizik bir yüz değişik. Ama bayan olunca komple farklısın arkadaş. Baştan aşağı. O kolye ne lan ? O gözündeki ruj mu la ? yok ruj dudağaydı. Far nerede ? Küpelere bak sirke koysan içinden aslan atlar. O nasıl tırnak lan öyle. Hah sıra bende mi ? hadi bakalımmm 2-1.

Dikkat dağıtıcı çok unsur var. Ben tavlayı sert oynarım. Çok iyi oynamam ama günümdeysem oynarım yani. Birde tavla denilen olgu 5 oyunda bitmeli. Devamı tempodan düşürüyor. Kaybetmeye başlıyorsun. Dikkat hemen dağılıyor. İşte bir de bayanlaysan marslar gelir.

Kaldığımız yerden devam edelim, aynen yani bu arada alınan kapılar bir bayana işlemez. Bayan her zaman o kapıyı kırmasını bilir arkadaş ! Genlerinde var. Bir bakmışsın istemsizce o kapıyı açmışsın. O kadın oradan gi-re-cek!

Kadında göz alacak takılacak çok şey var. Zar atışları farklı. Sen avuç içnden çıkarırsın onlar 3 parmakla tutup atarlar. Hile mi lan derken bi bakmışsın fark açılmış. Zaten başta bi mars yersen psikolojik olarak dağılırsın.

Bir de kadına yenilmeme güdüsü var. Dur lan yenilmemem lazım. Oldu ;) bak bakim zarlara şimdi. ohh attı çifti.

Arkadaş dikkat edeceksin. Kadın dediğin iddia ediyorum dünyanın en güzel canlısıdır. Bakışları, mimikleri, ses tonu. Tavlada kapılma, tavla da unut. Karşında cro-magnon varmış gibi düşün. Sakallar 1 metre böyle uzun. Eller kocaman böğğ.

Neyse ben öyle düşünemedim. Hatun güzelse ben o oyunu kaybederim arkadaş. Yapacak bir şey yok.

1 yorum:

  1. Bende bu çocuk tavlada iddialıyım diyodu oysaki nasıl yenildi bana diyodummm :) cevabımı aldım saygılar :)

    YanıtlaSil